Bečići: Pronađeno tijelo Ranka Berišića koji je nestao 18. aprila
ilustracija, foto: RCUD

Bečići: Pronađeno tijelo Ranka Berišića koji je nestao 18. aprila

U reonu Bečića, oko 16 sati, pronađeno je tijelo muške osobe. Kako mediji prenose radi se o Podgoričaninu Ranku Berišiću (60) koji je nestao 18. aprila na moru kod Buljarice.

Berišić je nestao kada je sa prijateljem Nikolom Macajem krenuo na pecanje pedalinom. Nedaleko od obale u mjestu Buljarica, dok su bili na pedalini, dunuo je jak vjetar i počeo da nosi plovilo ka otvorenom moru. Macaj je skočio u vodu i zaplivao prema obali.

Berišić je ostao na pedalini, a kasnije, kada je i on pokušao da dopliva do obale, jak vjetar ga je spriječio.

Podsjećamo, potraga za nestalim Berišićem trajala je danima, uz pomoć plovila i  helikoptera.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.