Policija otvorila kofer u podrumu mladićeve kuće u kojem je izmasakrirao svoju trudnu djevojku
Ilustracija

Policija otvorila kofer u podrumu mladićeve kuće u kojem je izmasakrirao svoju trudnu djevojku

Protiv Kventina Nila (27) podignuta je optužnica za ubistvo Šanon Mani (21), njegove djevojke čije je tijelo sa ranama od noža, ali i iz vatrenog oružja, pronađeno u njegovom koferu, saopštila je policija Milvokija.

Mani je bila studentkinja i u nju su polagane velike nade u polju stomatologije, a kada je ubijena bila je u petom mjesecu trudnoće.

Njen nestanak je prošlog petka prijavila porodica nakon što nije preuzela mlađeg brata iz škole i nije se pojavila u kozmetičkom salonu u kom je radila.

Tokom policijskog saslušanja, Nil je delovao uznemireno i rekao je da "neće da sarađuje" kada je upitan o tome gde bi Mani mogla da bude. Takođe, on je promenio svoje svedočenje, pa iako je prvobitno kazao da joj je poslao poruku 13. aprila, ali nije dobio odgovor, onda je predočio da mu je ona tog dana poslala fotografiju.

Istražitelji su kasnije pronašli konverzaciju njih dvoje koja se dogodila na jutro ubistva u kojoj ju je pitao da li je kod njegove kuće, a ona mu je napisala da uskoro stiže. Pretragom te lokacije dva dana kasnije pronađena je krv u podrumu.

Nil je tvrdio da je posljednji put vidio Mani u poslijepodnevnim časovima 12. aprila, ali kada je upitan za krv priznao je da je Mani bila kod njega narednog dana. Saopštio je da je došlo do svađe, pa i da joj je pokazao pištolj koji je kupio "za zaštitu". Rekao je da je Mani uzela oružje i nož iz kuhinje, a onda pokušala da povuče obarač, ali nije mogla da puca jer je bio zaključan, piše "Independent".

Nakon toga je priznao da je on dva puta zapucao i da ju je pogodio u glavu, poslije čega je pala niz stepenice u podrum, a onda je "nasrnula na njega", pa je on uzeo nož i više puta je ubo u predjelu glave i vrata. Navodno, Nil je posle toga odveo policajce do skladišta koje je iznajmio gdje su pronašli tijelo Mani u koferu sa kesom preko glave.

Zglobovi i članci su joj bili vezani samolepljivom trakom kojom su joj i oči bile prekrivene. U koferu su nađeni i krvavi peškiri, samolepljiva traka, drška noža i sječivo. Nil je policajcima rekao da će telefon Mani pronaći u jezeru, a njenu tašnu u kanti za smeće na benzinskoj stanici.

Inače, Mani se nadala da će postati zubar, a pored posla u kozmetičkom salonu, ona je takođe radila sa djecom sa specijalnim potrebama.

- Bila mi je kao mlađa sestra, stvarno mi je teško. Bila je divna. Ne znam... Ona ne bi povrijedila ni muvu, pa ne znam kako je ovo moglo da joj se dogodi. Željela je da promijeni svijet. Željela je. Izvinite. Ona je imala mnoge snove koje nije dobila priliku da ostvari - rekla je Kristina Hik, prijateljica Mani.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.