Zvao policiju za savjet kako da raskine sa djevojkom
Ilustracija

Zvao policiju za savjet kako da raskine sa djevojkom

Policija u njemačkom gradu Ludvigshafen primila je krajnje neobičan zahtjev muškarca (34) koji je od njih tražio savjet kako da raskine sa djevojkom.

U pozivu policiji ovaj čovjek nije želio da otkrije ime, prenosi CNN, ali je bez oklijevanja podijelio sa njima detalje iz privatnog života.

"Ne razumijem više svoju partnerku. Želim da raskinem sa njom, ali ne znam kako to da učinim i nervozan sam zbog toga", rekao je on dispečeru.

Nakon prvobitnog šoka, dežurna policajka mu je dala savjete za nekoliko načina za raskid, ali policijske službe u Ludvigshafenu nisu otkrivale više detalja ovog neobičnog poziva.

N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.