Udes na putu Pljevlja-Prijepolje
Foto: PV Informer

Udes na putu Pljevlja-Prijepolje

Danas oko 12 časova na magistralnom putu Pljevlja-Prijepolje došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo jedno vozilo.

Do nezgode je došlo kada je vozilo marke fiat punto registarskih oznaka PV AF – 712 za čijim se upravljačem nalazio Pljevljak D. LJ. (1953) koje se kretalo iz pravca Prijepolja prema Pljevljima udarilo u stijenu pored puta usled čega je došlo do prevrtanja na bočnu stranu.

U vozilu su se nalazila dva lica koja su u nezgodi prošla sa lakšim tjelesnim povredama i kolima hitne službe su transportovana u pljevaljsku bolnicu.

Saobraćaj na tom dijelu puta je bio u prekidu dok je trajao uviđaj, a mala putnička vozila su usmjeravana zaobilaznim putem.

PV Informer

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.