Milošević: URA neće sklapati predizborne koalicije sa DF-om, njihovi pozivi su licemjerni
Rade Milošević

Milošević: URA neće sklapati predizborne koalicije sa DF-om, njihovi pozivi su licemjerni

Građanski pokret URA neće sklapati predizborne koalicione aranžmane sa Demokratskim frontom i nikakva saradnja u tom vidu nije moguća između nas, naveo je politički direktor Građanskog pokreta URA, Rade Milošević na poziv Slavena Radunovića da opozicione partije formiraju jedinstvenu listu pred lokalne izbore u Podgorici.

"Neozbiljnost i neiskrenost je ono što čitamo u ovom pozivu gospodina Radunovića. Neozbiljnost iz tog razloga što koliko mu je stalo do izbora u Podgorici najbolje govori da i ne zna da je lista "Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Podgorica za 21. vijek – Demokrate – URA“ potvrđena od strane Opštinske izborne komisije. Neiskrenost iz razloga što na najprizemniji način počinju svoju kampanju protiv onih koji će biti veliki pobjednici ovih izbora – Koalicije GP URA i Demokrata“, istakao je Milošević.

Kaže da DF ovim neiskrenim pozivom želi da opere lice pred podgoričkom javnošću zbog njihovih spletkarenja, paralelnih kampanja koje koriste isključivo DPS-u i da žele da prikriju svoju slabost i strmoglavi pad procenata podrške kod građana u cijeloj Crnoj Gori.

"U par navrata dosada jasno se pokazalo da jedinstvena lista opozicije ne donosi rezultat dok izlazak opozicionih partija u više kolona donosi pobjede. Stoga, uzalud sva tobožnja briga DF-a za jedinstvenom listom opozicije kada već svako zna da je ta briga neiskrena i licemjerna“, poručio je Milošević.

Milošević je uvjeren da će koalicija GP URA i Demokrata donijeti pobjede građanskih, progresivnih, mladih i neukaljanih snaga na nastupajućim lokalnim izborima u maju.

"Gospodinu Radunoviću poručujemo da prionu na posao i ukoliko mogu ostave se licemjernosti, neiskrenosti, spletkarenja i sto puta ponovljenih floskula vječito neuspješnih političara. Na zajedničke predizborne koalicione aranžmane sa Građanskim pokretom URA zaboravite jer one prosto nijesu moguće iz stotine razloga“, zaključio je Milošević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.