Scena na sahrani Božidara Bokija Miloševića nikoga ne može ostaviti ravnodušnim (FOTO) (VIDEO)
Foto: Vlada Šporčić

Oproštaj od legende

Scena na sahrani Božidara Bokija Miloševića nikoga ne može ostaviti ravnodušnim (FOTO) (VIDEO)

Poznati srpski klarinetista Božidar Boki Milošević, koji je preminuo 15. aprila u 87. godini, sahranjen je danas na Novom groblju.

Kada se sahrana završila, ispred Bokijevog groba pojavio se mladić sa klarinetom. Ono što je uslijedilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim, suze su same tekle.

Bokijev učenik zasvirao je potresnu melodiju na svom klarinetu, i tako odao posljednju poštu svom učitelju, uzoru i maestru.

Untitled

Foto: Screenshot

Mladić nije izdržao, suze su tekle, a od svog muzičkog oca se oprostio uz jecaj "Večna ti slava".

Snimak pogledajte OVDJE.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.