28. i 29. aprila VII sajam cvijeća u podgoričkoj Delti: Za raskošno proljeće!

28. i 29. aprila VII sajam cvijeća u podgoričkoj Delti: Za raskošno proljeće!

Narednog vikenda, 28. i 29. aprila, u podgoričkom šoping molu Delta City biće organizovan VII Sajam cvijeća i ukrasnog bilja.

 Na sajmu će se okupiti vrtni centri, cvjećare, distributeri rezanog i saksijskog cvijeća kao i kreativne radionice koje se bave izradom dekorativnih predmeta od cvijeća.

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja je svake godine sve bogatiji i posjećeniji s obzirom na to da je prepoznat kao odlična prilika da se po povoljnijim cijenama opreme balkoni, terase i bašte pa veliki broj građana tu priliku i iskoristi. 

Organizatori su uvjereni da će tako biti i ove godine: 

"Pozivamo sve ljubitelje cvijeća i ukrasnog bilja da posjete sajam i na jednom mjestu pronađu sve što je potrebno da bi njihove bašte, terase i životni prostor zablistali proljećnim sjajem. S obzirom na to da je proljeće ove godine kasnilo, sajam je idealna prilika da se nabave nove sadnice, ali i da se svi koji vole cvijeće posavjetuju sa stručnim licima i tako budu još uspješniji u njezi svojih zasada. Vjerujemo da će oni tu priliku i iskoristiti.", kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Na VII sajmu cvijeća i ukrasnog bilja će se predstaviti: Vrtni centri Kalia, Rasadnik cvijeća Micevski, Angie&Me, Ikebane Stana, Atelje Manufaktura, Radionica Anastasija, Proizvođač cvijeća Ivana Krkotić, Proizvođač cvijeća Darko Lađić, Rasadnik cvijeća Popović, La Mia Casa, Cvjetni aranžmani Snežana Brnović i Cvijeće i kaktusi Strugar.

Radno vrijeme sajma će biti od 10 do 22 sata, oba dana. Više informacija o učesnicima može se pronaći na Facebook stranici Memento marketing i komunikacije i Instagram profilu @sajamcvijeca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.