Socijaldemokrate

Na sjednici Predsjedništva saopšteno

"SD će biti jedan od ključnih činilaca buduće vlasti"

Predsjedništvo Socijaldemokrata Crne Gore izrazilo zadovoljstvo zbog pobjede politike evropske, građanske i multietničke Crne Gore, a posebna zahvalnost je upućena članovima i simpatizerima Socijaldemokrata koji su umnogome doprinijeli izbornoj pobjedi u prvom krugu, saopšteno je iz ove partije.

"Rezultati sa predsjedničkih izbora, više nego dvostruko veća podrška koju uživamo u odnosu na parlamentarne izbore, naša zastupljenost u svim lokalnim parlamentima u kojima su do sada održani lokalni izbori, svakodnevni priliv novih članova i izuzetno pozitivne reakcije na rezultate predstavnika SD-a u lokalnim i državnoj vlasti, garantuju odličan rezultat i na svim predstojećim lokalnim izborima", saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva Socijaldemokrata.

Na sjednici su pohvaljene sve dosadašnje predizborne aktivnosti koje preduzima partijska infrastruktura i dogovoreno je njihovo intenziviranje u narednom periodu u cilju ostvarivanja novih pobjeda na majskim izborima.

Na kraju je zaključeno da sve prethodno navedeno nedvosmisleno pokazuje da će "SD biti jedan od ključnih činilaca buduće vlasti i okosnica društveno-ekonomskog prosperiteta u gradovima u kojima se održavaju lokalni izbori u maju mjesecu".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.