Batistuta: Ako Roma uđe u finale Lige šampiona, kuvam za cijeli tim

Batistuta: Ako Roma uđe u finale Lige šampiona, kuvam za cijeli tim

Nekada sjajni argentinski fudbaler Gabrijel Omar Batistuta preko društvenih mreža obećao je skuvati ručak za cijeli tim ako Roma uđe u finale Lige šampiona.

Nakon pobjede Rome u srijedu protiv Đenove rezultatom 2:1 za saigrače je argentinski roštilj organizovao Dijego Peroti, koji je posljednjih nekoliko utakmica propustio zbog povrede.

 Na taj način su "romanisti" zanimljivo počeli pripreme za Liverpul i prvi duel polufinala Lige šampiona protiv "redsa", koji će se igrati u utorak na Olimpiku.

Fotografije s druženja uz roštilj prvotimci Rome objavljivali su na društvenim mrežama, što je primijetio Batistuta i poslao im zanimljivu poruku:

"Ako se Roma plasira u finale Lige šampiona, dolazim u Trigoriju i kuvam ručak za cijeli tim."

Trigoria je trening kamp Rome, koji se nalazi u istoimenom predgrađu Rima, prenosi Anadolija.

Batistuta je nosio dres Rome dvije i po sezone između 2000. i 2003. godine. S "vučicom" je osvojio naslov šampiona i Superkup Italije 2001. godine. Za rimski klub odigrao je 83 takmičarske utakmice i postigao 33 gola.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.