LPCG: Pobjeda Đukanovića pobjeda svih građana koji žele napredak i evropski standard života
Foto: LPCG

LPCG: Pobjeda Đukanovića pobjeda svih građana koji žele napredak i evropski standard života

Predsjedništvo Liberalne partije na sjednici održanoj u Podgorici analiziralo je aktuelnu političku situaciju i poziciju LP na političkoj sceni te dalje korake u cilju pripreme za predstojeće lokalne izbore.

Ocijenjeno je da je pobjeda na predsjedničkim izborima kandidata proevropske i građanske Crne Gore Mila Đukanovića, pobjeda svih građana koji žele napredak i evropski standard života, ali i veliki uspjeh vladajuće koalicije koju čini i Liberalna partija.

"Zaključeno je da kao i 1997. godine i danas nastavljamo ono što su programska načela liberala već 20 godina a koja je u tom vremenu prihvatio i DPS", saopštila je Liberalna partija.

Liberalna partija, kako je navedeno, nastaviće i emancipatorsku programsku politiku i djelovanje u cilju izgradnje poretka slobodnijeg i srećnijeg društva u kojem će se svako osjećati komotno i koje će pripadati u punom kapacitetu modernoj Evropi.

Liberali će kroz Skupštinu Crne Gore, kako se ističe, afirmisati i snažno se zalagati za prepoznatljivu liberalnu agendu i detabuiziranje tema koji drugi ne smiju da pokrenu a koje su teret tradicionalnog društva.

"U cilju pripreme za lokalne izbore 27. maja određeni su i koordinatori po regijama. Konstatovano je da je Liberalna partija spremna za lokalne izbore i da će pobjeda na predsjedničkim izborima biti snažna uvertira za trijumf i dobar rezultat liberala i na lokalnim izborima. Koordinator za sjeverne Opštine u kojima se održavaju izbori je potpredsjednik Ragip Deljanin, za jug potpredsjednica Dubravka Vujičić, za centralnu regiju potpredsjednik Zdravko Šoć dok ce za Glavni grad Podgorica biti potpredsjednik Jovo Rabrenović", zaključeno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.