SAD: Ukrali prikolicu u kojoj je bilo 80.000 ulaznica za Diznilend (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Sigurnosne kamere zabilježile slučaj

SAD: Ukrali prikolicu u kojoj je bilo 80.000 ulaznica za Diznilend (VIDEO)

Lopovi su u SAD ukrali prikolicu omladinske poljoprivredne organizacije i tako neočekivano došli i do 8.000 ulaznica za zabavni park Diznilend koje su se nalazile u njoj, saopštile su vlasti.

Prikolica Budućih poljoprivrednika Amerike ukradena je juče iz prostora te organizacije u kalifornijskom gradu Galtu, južno od Sakramenta.

Zvaničnici navode da se na snimcima sigurnosnih kamera vidi pikap vozilo tamne boje kako se približava prikolici i odvozi je, prenosi Beta.

U prikolici je bila i audio i video oprema koju je organizacija trebalo da koristi na predstojećoj godišnjoj konferenciji koja počinje u nedjelju.

Policija je pozvala građane da pomognu u nalaženju prikolice i upozorila ih da budu oprezni kada kupuju ulaznice za Diznilend od nepoznatog izvora.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.