Otac devetoro djece saznao da je neplodan skoro cijeli život
Ilustracija

Podnio tužbu protiv svoje supruge optužujući je za prevaru

Otac devetoro djece saznao da je neplodan skoro cijeli život

Muškarac iz Maroka je nedavno podnio tužbu protiv svoje supruge optužujući je za prevaru.

Nakon rutinskog liječničkog pregleda saznao je da je neplodan gotovo cijeli život pa je shvatio da očito ne može biti otac devetoro djece.

Muškarcu koji radi kao profesor u malom gradu Sidi Slimane je pregled kod urologa okrenuo život naopako. Imao je malu cistu na testisu za koju je ljekaru rekao da ju ima već dugo.

Ljekar je odlučio muškarca poslati na dodatne preglede. Pokazalo se da cista nije opasna, ali i da je muškarac sterilan.

Ali muškarac je bio 35 godina u srećnom braku i njegova supruga je rodila devetoro djece. Novine Al-Massae pišu da je muškarac napravio i dodatne testove koji su pokazali da zbog spomenute ciste nije mogao imati djecu zadnjih 50 godina.

Nakon toga je nazvao advokata, tražio razvod i odlučio da se odriče djece. Prevara se u Maroku kažnjava i žena bi, ako joj se ona dokaže mogla završiti u zatvoru, prenosi OddityCentral.

Komentari

Komentara: (1)

Ibrahim repišti

19. 04. 2018 - 14:00

Eh, da je kod nas - tzv."kurvina kopilad" - bi mogli dobro zarađivati na našim izborima, a ima ih i sličnih...njima i njihovoj plodonosnoj mat(e)ri(ci)... Svaka čas "našoj " kumi ! Bogu hvala, u našem čestitom društvu nema registrovano niti jedan slučaj da neko podiže tuđe dijete... Na , i da ima, sevap je...i Bog će ga nagr(a)diti što čini dobro djelo.
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.