Tatjana Stanovčić izabrana za dekana Fakulteta za turizam i hotelijerstvo
UCG

Tatjana Stanovčić izabrana za dekana Fakulteta za turizam i hotelijerstvo

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (UOUCG) izabrao je prof. dr Tatjanu Stanovčić za dekana Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, na danas održanoj sjednici.

Stanovčić je izabrana za dekana za period od 2018. do 2021. godine, saopšteno je iz UCG.

Do sada je obavljala dužnost v.d. dekana Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, nakon što je tadašnji dekan prof. dr Đurđica Perović dala ostavku i bila imenovana za prorektora Univerziteta Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.