Lazukić tvrdi da nije tukao suprugu: Modrice je dobila od anticelulit masaže

Prijavio pjevačicu za klevetu

Lazukić tvrdi da nije tukao suprugu: Modrice je dobila od anticelulit masaže

Luka Lazukić tvrdi da nije tukao svoju suprugu, pjevačicu Natašu Bekvalac, da ona tog jutra kada je izašao iz stana nije imala modrice i posjekotine na licu.

"Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom verbalni napad. Fizički me je napala udarajući po tijelu. A ja sam je tada sklonio i pokušao da pričam s njom" tvrdi za Blic Lazukić.

Lazukić čak navodi da je on povrijeđen u navodnom napadu, ali povrede nije pokazao.

"Ne možete da vidite, ima ko će da ih gleda. Ja sam oko 9:45 ujutru poljubio svoju suprugu i ćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede".

Na pitanje kako je to moguće kad je već u 10 sati Bekvalčeva sa sve modricama bila u Urgentnom centru, Lazukić je rekao da je "ona otišla posle toga, koliko vidim".

"Po mom izlasku iz kuće, očigledno. Što se tiče podliva na rukama i nogima, ona je išla na masažu protiv celulita", rekao je Lazukić Blicu.

Na pitanje da li aludira da je Nataša Bekvalac sama sebi nanela povrede, Lazukić je rekao:

"Zašto je nemoguće? Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu, ne samo svoju već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpjeli od nje i koje rade po šablonu. Ta žena je spremna na sve. Da li ona samu sebe može da uradi, da li može sebi da nanese povrede, da li neko drugi može to joj uradi zarad svega? Ja sam bio u stanu svojih roditelja, jer sam došao po svoje dijete koje je spavalo tu, pa da idemo na salaš. Tada saznajem sve iz medija, u šoku sam dva dana", rekao je Lazukić i dodao da je za optužbe saznao kada sam stigao u stan svojih roditelja, a ona je tad već bila u urgentnom centru.

307767natasabekvalacilukalazukicsvadbanaibicilss

Okrivljeni za premlaćivanje supruge je dodao da je protiv Nataše Bekvalac podnio krivičnu prijavu za klevetu.

"Ja svoju ženu nisam pretukao i nisam razvlačio po kući. Odakle joj povrede to pitajte nju. Ako ona ne zna, onda će tužilaštvo da utvrdi i sudski vještak. Osuđujem porodično nasilje i nasilje nad ženama. A još više osuđujem lažne prijave radi koristiljublja, radi svih tih žena koje su realne žrtve tog nasilja", ponavljao je Lazukić i kazao da su njihovi sukobi počeli zbog novca.

Lazukić je na činjenicu da je Nartaša Bekvalac u njegovom mobilnom telefonu otkrila intimne poruke .

"Svoju ženu nisam varao, moja žena u mom telefonu nije našla nikakve dokaze bilo kakve seksualne konotacije. Da se razumijemo, Nataša ima šifru mog telefona, osoba koja daje šifru ne radi stvari koje je ona rekla" rekao je Lazukić.

Iako tvrdi da nije tukao svoju suprugu, Lazukić kaže da će prihvatiti ako ga sud osudi.

Maserka demantuje

Maserka Anđela koja radi u salonu ljepote koji Nataša često posećuje, je za "Alo!" progovorila o Lukinim tvrdnjama i demantovala ga. 

- Naravno da nije moguće da onakve modrice nastanu od anticelulit masaže. To zna svako ko je bio na tom tretmanu. Nataša je bila moj klijent i mogu da kažem da bih više voljela da su modrice od masaže, a ne oduraca. Ali, nije tako nažalost - rekla je ona ekskluzivno za Alo.

Blic/Kurir/Alo

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.