Anastasija doživjela neprijatnost na Instagramu: Prijavili joj fotografiju sa ocem (FOTO)
Anastasija Ražnatović

Javno odgovorila na taj čin

Anastasija doživjela neprijatnost na Instagramu: Prijavili joj fotografiju sa ocem (FOTO)

Na današnji dan pokojni suprug pjevačice Svetlane Ražnatović i otac njene ćerke Anastasije, koja je sve popularnija na društvenim mrežama, proslavio bi 66. rođendan.

Anastasija je tom prilikom na svom Instagramu objavila crtež koji prikazuje njenog oca i nju u zagrljaju, pa je rastužila svoje fanove.

d56f2b27419ac7e62770be151837f03a

Foto: Instagram

"Danas bi slavili tvoj 66. rođendan", napisala je ona na društvenim mrežama.

Međutim, doživjela je veliku neprijatnost kada su joj iz nepoznatog razloga prijavili fotografiju, pa se požalila:

"Koliko si poremećen od 1 do prijavljivaću djevojci sliku gdje čestita ocu rođendan da bi je Instagram skinuo? Sram vas bilo, klošari", napisala je izrevoltirana Anastasija.

Izvor: Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.