SD Bar: Dosljedno u nove pobjede
Foto: SD

SD Bar: Dosljedno u nove pobjede

Sa ovog mjesta krećemo svi zajedno, odvažno, složno i drugarski u nove pobjede, kazao je predsjednik omladine Socijaldemokrata Bar i potpredsjednik OSD Crne Gore Drago Drobnjak, tokom otvaranja prostorija u kojima će se okupljati, raditi i širiti ideju socijaldemokratije mlade SD tog grada.

Socijaldemokrate su saopštile da je otvaranju prisustvovao i predsjednik te partije Ivan Brajović.

“Brojno prisustvo večeras na otvaranju naših novih prostorija, ali i aktivizam koji sam prepoznao u opštinskom odboru, govori da sam u potpunosti siguran u naš odličan rezultat na predstojećim lokalnim izborima, pogotovo u Baru, kao jednoj od uporišnih tačaka SD CG”, kazao je Brajović.

IMG4374

Drobnjak, pak, ističe da će nove prostorije omogućiti mladima bolje uslove za rad i širenje ideje socijaldemokratije.

On se zahvalio rukovodstvu partije i predsjedniku OO SD Bara Miću Orlandiću na povjerenju i obećao da će mladi to znati da cijene i opravdaju na najbolji način.

“Mogu sa sigurnošću reći da je sve što ste vidjeli u našim novim prostorijama produkt našeg drugarstva i jedinstva kojem težimo. Kancelarije će prvenstveno služiti da objedine sve mlade ljude, kako bismo zajedničkim radom doprinjeli da postignemo što bolji rezultat na lokalnim izborima, ali one će koristiti, ne samo omladini, nego i svim ostalim organizacionim strukturama SD Bar”, zaključio je Drobnjak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.