Raičević: Pljevljaci će plaćati i vazduh, PM10 čestice gratis
Radan Raičević

Raičević: Pljevljaci će plaćati i vazduh, PM10 čestice gratis

Nakon poskupljenje vode Pljevljaci će od sada plaćati parking. Radan Raičević iz pljevaljskog Pokreta za promjene kaže da očekuje da vlast počne i vazduh da naplaćuje uz besplatne PM10 čestice.

Raičević navodi da je iz "Komunalnih usluga" upućen zahtjev Opštini da im se ustupe parkinzi u tri ulice u centru grada, kao i otvoreno parkiralište iza nekadašnjeg "Ekspresa."

Na pomenutim mjestima je planirana naplata parkinga po cijeni od 0,20e po satu radnim danima u periodu od 7-15h.

"Na visoki standard građana koji je omogućila lokalna nelegitimna vlast ostvarivanjem predizbornih obećanja kojima su najavljivali otvaranje novih radnih mjesta i zapošljavanje, ovaj namet se nakon poskupljenja vode podrazumijeva, pa je samim tim i očekivan.Ako se pokaže kao djelotvoran i pomogne progresu grada a DPS ostane na vlasti u Pljevljima, očekujemo i naplatu vazduha koji obično sadrži nedozvoljeno visoku koncentraciju PM10 čestica, koje će nadam se ostati besplatne", kaže Raičević i dodaje:

"Na predstojećim lokalnim izborima građani biraju između DPS-a - vlasti kojoj će plaćati harač i DF-a-domaćinske kuće svih Pljevljaka bez obzira na vjersku, nacionalnu i političku pripadnost".
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.