Mojkovac: Policajka na dužnosti zasjela u trafici, potom i vrijeđala kolegu
Foto: Ilustracija

Pokrenut disciplinski postupak

Mojkovac: Policajka na dužnosti zasjela u trafici, potom i vrijeđala kolegu

Disciplinski tužilac Ministarstva unutrašnjih poslova pokrenuo je postupak protiv policajke B.S. zato što je samovoljno napustila svoje radno mjesto u Mojkovcu, nakon čega se ponašala nedolično i narušila odnose među službenicima.

Tačnije, policijska službenica Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac počinila je težu povredu službene dužnosti tim što je bez dozvole pretpostavljenih i javljanja dežurnoj službi boravila u trafici, umjesto što je trebala biti zajedno sa T.S. na pozorničkom reonu broj 2 u blizini Osnovne škole “Aleksa Đilas Bećo” u Njegoševoj ulici u Mojkovcu, pišu Dnevne novine.

Policajka je samovoljnim napuštanjem radnog mjesta, mimo predviđenog vremena za pauzu, propustila da izvrši dužnost, obavlja predviđene poslove i zadatke što je utvrđeno kontrolnim obilaskom od načelnika Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac V.V.

Nakon njegovog obilaska, kako pišu Dnevne novine, počinila je još jednu težu povredu službene dužnosti u blizini Osnovne škole “Aleksa Đilas Bećo” u Njegoševoj ulici u Mojkovcu tim što je policijskom službeniku T.S. koji je radio sa njom u smjeni uputila uvredljive riječi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.