Još jedan automobil zapaljen u Tivtu
Foto: Radio Tivat

U Bokeškoj ulici na Seljanovu

Još jedan automobil zapaljen u Tivtu

Automobil “volksvagen polo” registarskih oznaka TV AN-451 jutros oko 1 sat zapaljen je na parkingu u Bokeškoj ulici na Seljanovu.

Polo je 2005. godišta i u vlasništvu N.V. (27)  iz Podgorice sa boravištem u Tivtu koji radi kao konobar u jednom tivatskom kafiću, javlja Radio Tivat.

Vatra je zahvatila prednji i zadnji dio vozila, a policija sumnja da je požar podmetnut.

Tivatski vatrogasci su brzo reagovali po pozivu, ali nijesu mogli spriječiti štetu na vozilu.

Službenici tivatskog Odjeljenja bezbjednosti sprovode istražne radnje o ovom, u zadnjih pet dana drugom slučaju paljenja automobila u Tivtu. Očekuje se i dolazak sudskog vještaka koji treba da sprovede forenzičku istragu.

Prema nezvaničnim informacijama vlasnika zapaljenog “pola” nema u policijskim evidencijama.

U Dumidranu je 13.aprila u ranim jutarnjim satima izgorio službeni automobil golf 6 koji koristi Ivanka Janičić, zamjenica Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore.

Na osnovu forenzičkih nalaza istražitelji sumnjaju da je i ovaj požar podmetnut.

Izvor: Radio Tivat

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.