Olujno nevrijeme izazvalo poplave u Njujorku
Foto: Anadolija

SAD

Olujno nevrijeme izazvalo poplave u Njujorku

Snažna oluja praćena jakim vjetrom i obilnim kišnim padavinama pogodila je u ponedjeljak američku saveznu državu Njujork, uslijed čega je poplavljeno nekoliko područja i u gradu Njujorku.

Američki mediji pišu da je jutrošnje nevrijeme poplavilo nekoliko dijelova grada, a na društvenim mrežama pojavili su se video snimci poplavljenih metro stanica u centru Njujorka.

Obilne padavine poplavile su i brojne ulice što je izazvalo kolaps u saobraćaju, prenosi Anadolija.

U četvrti Bronks, uslijed jakog vjetra obrušila se fasada s objekta koji je u izgradnji. Za sada nema izvještaja o povrijeđenima.

Istovremeno, njujorške vlasti su saopštile da je u udaru groma povrijeđen 48-godišnjak, zaposlen u jednog građevinskoj kompaniji. Nacionalna meteorološka služba upozorila je da se olujno nevrijeme širom savezne države Njujork prognozira do kraja dana.

Snažna oluja praćena snijegom, kišom, gradom i jakim vjetrom zahvatila je proteklih dana centralne dijelove Sjedinjenih Američkih Država (SAD), usmrtivši najmanje četiri osobe.

Olujno nevrijeme pogodilo je države Minesotu, Viskonsin i Mičigan, nakon čega je zahvatilo državu Njujork.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.