Svi se pitaju čega se to sjetio Vujanović (VIDEO)
Filip Vujanović

Snimak o kojem svi pričaju u CG i u regionu

Svi se pitaju čega se to sjetio Vujanović (VIDEO)

Na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori juče je pobjedu odnio kandidat Demokratske partije socijalista(DPS), Milo Đukanović, ali pobjedu na društvenim mrežama odnio je njegov prethodnik Filip Vujanović. Tačnije, njegov izraz lica.

Naime, Đukanović u toku svog pobjedničkog obraćanja ipak nije bio u centru pažnje, jer je svu pažnju na sebe nejasnom promjenom raspoloženja skrenuo dojučerašnji predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović.

Kamera je sve zabilježila, a na video-snimku koji je za vrlo kratko vrijeme postao apsolutni hit na društvenim mrežama, vidi se Vujanović kako stoji iza Đukanovića i osmjehuje se dok Milo drži govor.

A onda, samo sekund kasnije facijalna ekspresija Vujanovića iz osmijeha prelazi u totalno stanje šoka i zabrinutosti.

Komentari koji su pratili ovaj video bili su raznovrsni, a najviše je bilo onih šaljivih.

Ovo su neki od njih: "Sjetio se da peglu nije ugasio", "Shvatio da ostaje bez posla"...

Snimak koji je nasmijao i Crnu Goru i region pogledajte ispod: 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.