Šta zapravo muškarci vide kada gledaju u ženske grudi?
ilustracija

Šta zapravo muškarci vide kada gledaju u ženske grudi?

Način na koji neki muškarci gledaju ženske grudi govori o njegovim prihodima i želji da postanu roditelj… Ženske grudi su izvor dečje hrane, ali povremeno i izvor strahopoštovanja. Međutim, odnos muškaraca prema njima složeniji je od držanja pogleda u toj zoni.

Zapravo, to kako oni percipiraju grudi može ad otkrije da li su siromašni, gladni, tvrde istraživanja.

Veličina je važna, ali ne toliko koliko misliš 

Muškarci preferiraju srednje i velike grudi, a manje seksualno ograničeni muškarci manje brinu za veličinu, pokazalo je jedno naučno istraživanje. 

Drugo istraživanje sugeriše da su zapravo grudi srednje veličine najpopularnije među muškarcima i ženama. 

Kako zarada muškarca utiče na njegov odnos prema grudima 

Ako se nekom muškarcu sviđaju male grudi, ne mora da se brine. Vjerovatno je bogat – kažu istraživanja. 

U "The Journal of Socio-EWconomics" piše da muškarci s manje finansijskih resursa preferiraju veće grudi, dok oni s većim prihodima više vole manje grudi. 

Ako ne žele da gledaju, neka ih ne gledaju na prazan želudac 

Jedno istraživanje otkrilo je da su preferencije prema grudima povezane s raspoloživim resursima – kad su muškarci siti i zadovoljni, onda ih grudi manje privlače. Istraživanje je takođe pokazalo da su muškarci koji vole velike grudi više seksisti od onih drugih. 

Buljenje u grudi produžava život 

Postoji nekoliko istraživanja koja su dokazala da gledanje u ženske grudi može da produži ljudski život. Istraživanje iz 2012. godine pokazalo je da pozitivno mišljenje ima pozitivan efekat na zdravlje, posebno kad je riječ o visokom pritisku. 

Očinstvo mijenja pogled na grudi 

Sklonost ka velikim grudima može da ukazuje na mnoge stvari, ali to bi moglo da znači i da su ti muškarci spremni da postanu očevi, pokazalo je istraživanje. 

Otkriveno je i da muškarci koji nisu imali djecu – ali su željeli – generalno više vole velike grudi, a oni koji nisu imali želje za potomcima preferiraju češće manje grudi.

Super Žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.