Marković čestitao Đukanoviću iz Bijelog Polja: Sve što smo obećali, ispunićemo
Marković sa gradonačelnikom Bijelog Polja i predsjednikom OO

Fantastičan rezultat, veliki podstrek za lokalne izbore

Marković čestitao Đukanoviću iz Bijelog Polja: Sve što smo obećali, ispunićemo

Kandidat Demokratske partije socijalista i naše koalicije je na izborima ostvario veoma ubjedljivu pobjedu. Ovo je pobjeda koja Crnu Goru učvršćuje na njenom strateškom kursu i poziciji, ocijenio je premijer i funkcioner DPS-a Duško Marković.

"Iako sam to uradio lično želim sa svima vama zajedno iz Bijelog Polja da mu čestitam na veličanstvenoj pobjedi i naravno sa mojim prijateljima iz Bijelog Polja da se zahvalim svakom glasaču naše partije i naše koalicije u Bijelom Polju koji je doprinio ovako fantastičnom izbornom rezultatu" kazao je Marković sinoć u Bijelom Polju.

Prema njegovim riječima, u Bijelom Polju Đukanović je prema procjenama osvojio blizu 14 500 glasova što je oko 60 odsto izašlih birača.

"Mi vjerujemo da je to preko 4500 hiljade razlike u odnosu na cijelu političku konkurenciju, ostale predsjedničke kandidate", poručio je Marković iz izbornog štaba DPSa u Bijelom Polju.

Pored čestitki glasačima, Marković je na odličnom rezultatu čestitao i partijskoj infrastrukturi koja je doprinijela istom.

"Ovo je pobjeda koja Crnu Goru učvršćuje na njenom strateškom kursu i poziciji. Crna Gora će kao euroatlanska zemlja nastaviti da gradi svoju euroatlansku budućnost, da usvaja vrijednosti euroatlanske zajednice i zemlja koja će, vjerujem, u mandatu novog predsjednika države postati i prva naredna članica Evropske Unije", kazao je Marković.

Zemlja će, prema njegovim riječima, napredovati u mandatu novog predsjednika i ove Vlade, i u ekonomsko razvojnom smislu, smislu kvaliteta života, socijalne sigurnosti, nivoa zarada i penzija.

Pobjeda na predsjedničkim izborima je, kako je dodao, veliko ohrabrenje i podsticaj da budemo solidarni i posvećeni ostvarivanju pomenutih ciljeva.

Marković je istako da je jučerašnja pobjeda veliki podstrek za lokalne izbore 27. maja. Iako su u DPSu zadovoljni ostvarenim rezultatom Marković kaže da je uvjeren da ga mogu popraviti na lokalnim izborima i osvojiti još veći broj glasova.

305466694465058924742101387011012o

Na lokalnim izborima DPS očekuje još bolji rezultat

"Zbog toga ćemo zajedno uraditi sve da takvu pobjedu i ostvarimo a to znači da do izbora veoma predano radimo na terenu, ostvarujemo kontakte sa glasačima, prepoznajemo njihove potrebe, uočavamo njihova nezadovoljstva, pokušamo da ih otklonimo kako bi rezultat bio u skladu sa našim očekivanjima", rekao je funkcioner DPSa i crnogorski premijer.

Dodao je da Vlada Crne Gore ostaje posvećena razvoju Bijelog Polja i kvaliteta života u toj opštini.

"Sve što smo obećali, ispunićemo", zaključio je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.