Tači: Čestitam mom starom prijatelju Milu Đukanoviću na pobjedi!

Prva čestitka iz regiona

Tači: Čestitam mom starom prijatelju Milu Đukanoviću na pobjedi!

Kosovski predsjednik Hašim Tači prvi je iz regiona čestitao lideru DPS Milu Đukanoviću pobjedu na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori.

"Čestitam mom starom prijatelju Milu Đukanoviću na pobjedi u Crnoj Gori. Ovo je pobejda za Crnu Goru, ali i za cijeli region koji teži NATO i EU integracijama", napisao je Tači na Tviteru.

Podsjećamo, prema podacima Centra za demokratsku tranziciju (CDT), na osnovu prebrojanih 100 % materijala, najviše glasova osvojio je lider DPS-a Milo Đukanović.

Đukanović je osvojio 53,8 odsto glasova, dok je opozicioni kandidat Mladen Bojanić osvojio 33,5 odsto glasova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.