Đukanović: Pobjeda u korist evropske budućnosti Crne Gore
Foto:Anadolija

Prvi i jedini krug

Đukanović: Pobjeda u korist evropske budućnosti Crne Gore

Ispunili smo obećanje i ostvarili izbornu pobjedu u korist evropske budućnosti Crne Gore kazao je predsjednik DPS i prema preliminarnim rezultatima novi predsjednik Milo Đukanović.

"U prvom i jedinom izbornom krugu ostvarili smo 54 odsto glasova i pobijedili šest drugih protivkandidata. To pokazuje čvrstu riješenost Crne Gore da nastavi evropskim putem, da nastavi putem dostizanja evropskog kvaliteta života i da nastavi putem koji će nas dovesti u EU - rekao je Đukanović

On je zahvalio na podršci i dodao da veoma cijeni entuzijazam i posvećenost građana koji podržavaju ovu politiku.

Kazao je da je svjestan da su brojni oni koji se svakodnevno susrijeću sa brojnim problemima ali istrajno podržavaju put u bolju buducnost, do boljeg života i boljeg standarda. Istakao je da će biti veoma odgovoran prema toj okolnosti.

Pohvalio je i izbornu infrastrukturu svoje partije, nazivajući je moćnom mašinom koja je obavila dobar posao.

Zahvalio je i svim koalicionim partnerima na podršci napominjući da su pokazali iskrenu privrženost Crnoj Gori i pravo partnerstvo DPSu.

"Pokazali smo svima da smo nepobjediva koalicija", rekao je Đukanović.

2018041522984083132746031Web

Foto:Anadolija

Đukanović je zahvalnost uputio svima koji su učestvovali u izborima i doprinijeli demokratskoj proceduri i pokazali rastuću demokratsku kultruru.

I večaras je lider DPSa uputio poruku liderima opozicije koji su bili stvarni protivnici, ne protivkandidatima na današnjim izborima.

"Ovaj rezultat je toliko ubjedljiv i nadmoćan da je ovo prilika da preispitate ono što su vaša istrajna politička stanovišta, da se ne može ništa dobro napraviti negiranjem ostvarenja do kojih je Crna Gora došla", kazao je Đukanović i dodao da se ne može ništa dobro postići prkoseci demokratskoj volji građana i negiranje njihove slobodne volje.

On je porčio da je "ruka ispružena da objedinimo društvene i političke potencijale u susret brojnim izazovima".

Sa funkcije predjsednika će nastaviti, kako je rekao, da sarađuje sa svim državnim organima, društvenom zajednicom kako bi u tom sadejstvu doprinijeli da svaki građanin živi bolje. Radiće za nova radna mjesta, bolje plate i penzije, te da državne institucije budu servis svakom od nas

"Nastavićemo da doprinesimo dobru Crne Gore. Pred nama su mnoga iskušenja a prioritet su ekonomski razvoj, puna zaposlenost i rast društvenog standarda, prevazilaženje podjela", rekao je Đukanović.

Današnja pobjeda, je kako je ocijenio, odlicna odskočna daska za izbore u maju.

"Imamo odličan zalet i stvorićemo uslove da još jendom slavimo te nastavimo da predano radimo i vršimo volju građana", zaključio je predsjednički kandidat DPSa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.