Tužilaštvu u BP dvije prijave: U Rasovu dijelili novac u kombiju, paralelni birački spiskovi u MK
Ilustracija

Tužilaštvu u BP dvije prijave: U Rasovu dijelili novac u kombiju, paralelni birački spiskovi u MK

Bjelopoljskom Osnovnom tužilaštvu, do 14 sati, policija je proslijedila informacije o dva događaja.

Tužilaštvo je dobilo prijavu da se u bjelopoljskom naselju Rasovo dijeli novac u kombiju dijeli novac biračima, te da su evidentitrani paralelni birački spiskovi na biračkom mjestu u Opštini Mojkovca.

Iz tužilaštva su Javnom servisu saopštili da će u odnosu na te, ali i druge prijave, postupati u saradni sa policijom, te da će davati smjernice za dalja postupanja u tim slučajevima.

Iz tužilaštava u Podgorici, Nikšiću, Kotoru, Pljevljima, Ulcinju i na Cetinju su kazali za RTCG da do sada nije bilo prijava.

"Dežurni tužilac se nalazi u prostorijama tužilastva, sve u cilju brzog i efikasnog djelovanja u slučajunm podnošenja prijave. Pozvam građane da u bilo koje doba dana, ukoliko posumnjaju u nepravinosti, mogu doći i u prostorije tužilasštva da podnesu prijavu", portparolka Osnovnog tužilaštva u Podgorici, Danka Ivanović Đerić.

Državna izborna komisja (DIK) saopštila je u 16 sati da im nije dostavljen nijedan prigovor, kao ni Opštinskim izbornim komisijama.

"Imamo relativno miran dan, čime građani pokazuju demokratski kapacitet. Očekujem do kraja izbornog dana da sve protekne u najboljem redu", rekao je član DIK-a Mersudin Dautović.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.