DPS Bar: Aktivisti Bojanića presreću, uhode i nezakonito snimaju građane
OO DPS Bar

DPS Bar: Aktivisti Bojanića presreću, uhode i nezakonito snimaju građane

Aktivisti i fukncioneri Demokratskog fronta nastavljaju sa manipulacijama, podmetanjima i lažima i u ovom izbornom procesu. Uz obezbijeđenu podršku saboraca iz drugih gradova, aktivisti predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića, presreću , uhode i nezakonito snimaju građane i na taj način nedopustivo remete mir i izbornu volju građana, navodi se u saopštenju Službe za informisanje OO DPS Bar.

"Već sada svjesni izbornog poraza, jedino što im preostaje je da izazivaju atmosferu haosa. Sminke  koriste kao pokriće za objavljivanje laži, podizanje tenzija i unošenje nemira među građane", navodi se u saopštenju.

Iz barskog DPS-a pitaju do kada će "uhoditi njihove glasače i prijatelje koji javno dolaze u njihove prostorije?"

"Zbog ovakvih scenarija i režija, molimo sve građane koji su upoznati sa njihovim remećenjem izbornog procesa, kojih je bezbroj, i koji unose nemir među građane, da sve prijave i da se javnost sa njima upozna. Plaćanje prevoza je uz dokaze koje prilažemo, predviđeno od strane Df-a na svim relacijama gdje imaju birače. A malo ih je", navodi se u saopštenju DPS-a Bar.

OgranizovanjeprevozaDF

Kažu da je to praksa DF-a po sistemu „reci mi, dok ti nisam rekao.“

"Ako i to treba komentarisati, izlazeći na biračko mjesto da glasa, predsjednica DPS-a je srela dvije gospođe od kojih je jednu trebalo prevesti do Sutomora, što joj je omogućila, i drugu, koja je tražila pomoć, jer joj je prije toga DF- „pomogao“ sa 2e za burek?!  Sve je lako provjeriti.

U agoniji pred još jednim izbornim porazom, DF se koristi neistinama i pribjegava raznim metodama u cilju izazivanja haosa, kako bi skrenuli pažnju sa još jednog izbornog fijaska. Uprkos njihovim uzaludnim naporima da obezbijede prevoz za glasače po Crnoj Gori, po kojoj kruže prazni autobusi,naši aktivisti odrađuju izborni dan regularno, savjesno i odgovorno.

Pokazaće to rezultat na kraju ovog izbornog dana", poručuju iz DPS-a Bar. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.