Janović: Budućnost dosanjala san njenih navijača, grada i države
Nikola Janović

Na velika vrata zasluženo ulazi u elitu

Janović: Budućnost dosanjala san njenih navijača, grada i države

Ministar sporta Nikola Janović, čestitao je košarkašima Budućnosti Voli, treneru Aleksandru Džikiću, stručnom štabu i rukovodstvu kluba, osvajanje šampionske titule regionalne ABA lige.

Janović je istakao da Budućnost na velika vrata zasluženo ulazi u društvo evroligaša.

"Nošeni željom za osvajanjem trofeja, prvog u istoriji, uz nezapamćenu podršku navijača, dosanjali smo decenijski san kluba, glavnog grada i države, o šampionskom prstenu ABA lige. Zajedno sa košarkašicama Budućnosti, novim šampionkama WABA lige, još jednom ste potvrdili da je Crna Gora zemlja košarke, a Podgorica neprikosnovena prijestonica kraljice igara, koja je položila ispit u organizaciji spektakla, svojstvenog finalu regionalne lige", naveo je Janović čestitajući pobjedu.

On je poručio da samo pravi šampioni, osim sa pobjedom, znaju dostojanstveno da se nose i sa porazom.

"Budućnost se borila, hrabro, igrala je srcem i snažno vjerovala. Onaj ko je poželio da odustane, izgubio je i prije nego što je počeo", zaključio je Janović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.