Uhapšen Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac
Luka Lazukić

Zbog prebijanja pjevačice

Uhapšen Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac

Nekadašnji sportista i IT stručnjak Luka Lazukić uhapšen je danas tokom popodneva u Beogradu poslije jutrošnjeg napada na suprugu Natašu Bekvalac, u njenom stanu na Dedinju.

On je priveden na adresi u Novom Beogradu, gdje se nalazi stan njegovih roditelja, a gdje je otišao poslije jutrošnjeg incidenta i napada na suprugu u njenom stanu na Dedinju, sazanje Kurir.

Podsjetimo, Lazukić je na suprugu Natašu nasrnuo rano jutros, oko 4 časa, kada je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, poslije čega je prvo izbila svađa, a onda uslijedio i fizički napad u kojem je Nataša prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

U trenutku napada, u kući sa Natašom bile i dadilja i beba, dok je na sreću starija ćerka bila kod Natašinih roditelja u Novom Sadu. 

Koleginice Nataše Bekvalac pružile su joj podršku, nakon što je pretrpjela fizičko nasilje jutros u svom stanu od strane svog supruga.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.