Koleginice podržale Natašu: Stop nasilju nad ženama!
Foto: Kurir

Koleginice podržale Natašu: Stop nasilju nad ženama!

Koleginice Nataše Bekvalac pružile su joj podršku, nakon što je pretrpjela fizičko nasilje jutros u svom stanu od strane supruga Luke Lazukića.

On je nasrnuo na pjevačicu, nakon što je ona čitala poruke u njegovom telefonu, koje su navodno bile ljubavne. Lazukić je nanio povrede pjevačici u predjelu glave.

Pjevačice su stale na Natašinu stranu, a ovako su komentarisale neprijatnu situaciju.

Mira Škorić

Ovo je za osudu!

"Zatečena sam! Nataša i Luka su mi djelovali kao skladan i srećan par, nisam ni slutila da može da dođe do ovoga. Nataša je sjajan drug i kolega. Ako je tačna informacija, onda je ovo za osudu i ne sumnjam u naš zakon".

Dragica Radosavljević Cakana

Ako jednom udari, opet će!

"Ne poznajem ih i ne mogu da komentarišem. Naravno da to ne podržavam. Ukoliko je tačno, odmah da ga izbaci iz stana i svog života i više ne postoji. Ako to čovjek jednom uradi, uradiće ponovo. Brutalno je nepristojno, ne znam šta da kažem".

Katarina Živković

Stop nasilju nad ženama!

"Pročitala sam to. Ako je tačno, stop nasilju nad ženama. Kakav god da je razlog, nema opravdanja. Muškarac ne smije da povisi ton na ženu, a kamoli da podigne ruku. Zaista nemam drugi komentar".

Marija Šerifović

"Šmekeri, pa tuku žene! Pi.ketine obične, drži se N.".

Kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.