Predsjednik Zvezde: Nisam rekao da 100% nećemo izaći na teren
Čović, foto:Starsport

Predsjednik Zvezde: Nisam rekao da 100% nećemo izaći na teren

Predsjednik KK Crvena Zvezda Nebojša Čović potvrdio je za Sport klub da ekipa Crvene zvezde najvjerovatnije neće izaći na teren u četvrtom meču finalne serije plej-ofa ABA lige sa ekipom Budućnosti.

"Nisam rekao da 100% neće izaći, ali jesam rekao da najvjerovatnije neće", kratko je rekao Čović za SK. 

Posle trećeg meča, u kojem je Budućnost slavila 79:78 i povela sa 2-1 u seriji, predsjednik crveno-bijelih oštro je govorio o suđenju i rekao je da je njegov tim pokraden. 

Crvena zvezda neće igrati utakmicu protiv Budućnost Volija večeras ukoliko se ne napravi sudijska ekspertiza.

"Nema definitrivne odluke. Nećemo igrati ako se ne napravi sudijska ekspertiza. Mi ne priznajemo rezultat sinoćnjeg meča, jer se dogodila neviđena krađa, oružana pljačka u trećoj četvrtini", kazao je Ćović, nakon sastanka sa čelnicima ABA lige, prenose Vijesti.

"Cijeli ambijent je pravio sudija Javor, od prve do posljednje sekunde, a on zna kako se rade specijalne operacije, perfidne, lopovske", rekao je Ćović.

On je rekao da su sve specijalne operacije išle od Dragana Bokana.

Četvrta utakmica trebalo bi da se igra od 21.00, a na pitanje od čega zavisi da li će crveno-bijeli na parket, predsjednik Zvezde kratko je rekao za Sport klub: "Od poštenja", i potom se izvinio i rekao da mora da žuri.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.