Dara otkrila kako se pomirila sa Karleušom
Foto:Facebook

Dara otkrila kako se pomirila sa Karleušom

Manje od deset dana dijeli Daru Bubamaru od spektakla u „Štark areni“ u Beogradu na kojem će se kao jedan od specijalnih gostiju pojaviti i Jelena Karleuša.

Dara sa nestrpljenjem očekuje trenutak kada će izaći na scenu i zapevati pred beogradskom publikom, a u razgovoru za „Alo!“ je otkrila da će koncert posvetiti pokojnoj majci.

- Kad pomislim da mi je teško, da padam u nesvijest od putovanja i pjevanja, onda se sjetim nje, kako je bila jaka. Baš bih voljela da me vidi na koncertu i da kaže: „Jao, sine, šta je ovo!“ Ona mi je stalno govorila: „Rado, sine.“ Stvarno će mi ona faliti, ali znam da me gleda, da je gore sa anđelima - rekla je Dara, kojoj će podršku pružiti i sin Kosta.

 Dara je otkrila i kako je došlo do pomirenja sa Karleušom:

- Desilo se sve spontano. Kada su fanovi pitali za moj koncert, ona me je podržala, ja sam joj napisala: „Hvala, srce“, a ona mi je uzvratila. Našle smo se, pitala sam Jelenu da bude moj gost, a ona je pristala, pa je zbog toga otkazala nastup u Berlinu. Pošto su to svi primijetili, predložila sam joj da otkrijemo da će se pojaviti kod mene.

Folkerka kaže da je susret sa Karleušom posle dosta godina bio veoma emotivan.

- Izljubile smo se, smijale se fazonima. Pričale smo toliko da su nas u jedan ujutru istjerali iz lokala - kazala je Dara i otkrila koliko joj je prijao Karleušin kompliment da je jedna od rijetkih zvijezda na našoj sceni.

- Zna se u Srbiji ko je Karleuša i koliko ulaže u karijeru, hvala joj na lijepim riječima, pogotovo što je ona kompetentna da kaže tako nešto. Na zlurade komentare se ne obazirem i ne plašim se podmetanja. Znam da ću razbiti i jedva čekam da izađem pred publiku - kaže Dara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.