SD: Glas za Vuksanović je glas za DF-ovog kandidata
ilustracija

SD: Glas za Vuksanović je glas za DF-ovog kandidata

Sinoć su konačno maske pale. Naime, nakon izvještačenih višenedjeljnih uvježbanih izbjegavanja odgovora na najprostije pitanje: da li ćete kao kandidatkinja manjeg dijela opozicije podržati kandidata DF-a u drugom krugu, crnogorska javnost je napokon dobila odgovor da hoće. Za nas, Socijaldemokrate, taj odgovor je logičan slijed politike vrha nekad časne, a danas Stranke Dubokog Posrnuća (SDP), ocijenile su Socijaldemokrate.

"Još jednom je potvrđena jasna namjera te partijske vrhuške da grade “bolju” Crnu Goru u čvrstom savezu sa onima koji svoje političko djelovanje svode na negiranje civilizacijskih tekovina nezavisne, građanske, multietničke i evropske Crne Gore kao članice NATO saveza", navodi se u saopštenju SDa.

Zbog svega toga, kako se dodaje, duboko vjerujući u odgovornost dosadašnjih birača SDP - a i njihovu neupitnu lojalnost navedenim ustanovljenim civilizacijskim vrijednostima savremene Crne Gore, u SDu su sigurni u njihovu mudru procjenu da svoj glas olako neće "prepustiti u konačnom pomenutim “uglednim parlamentarcima” Mandiću, Bulatoviću, Medojeviću i Kneževiću".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.