Komplikacije tokom trudnoće Jovane Joksimović: Hitno morala da napusti studio
Jovana Joksimović

Na samom početku trudnoće

Komplikacije tokom trudnoće Jovane Joksimović: Hitno morala da napusti studio

Jovana i Željko Joksimović zajedno imaju troje djece, a voditeljka je tek nedavno otkrila da se u drugoj trudnoći suočila sa komplikacijama.

Početkom oktobra Jovana je rodila zdrave blizance, ali sve do sada nije govorila o komplikacijama s početka druge trudnoće. 

Naime, voditeljka jutarnjeg programa na PRVA TV prisjetila se u intervjuu za časopis „HIT“ jednog od težih dana kada je hitno morala da napusti radno mjesto. 

“Dogodilo se na samom početku trudnoće sa Anom i Srnom. Imala sam ozbiljne i teške komplikacije. Zbog toga sam jednom prilikom hitno s posla morala da odjurim kod ljekara. Bilo je jako strašno, plakala sam cijelim putem i nekoliko nedjelja kasnije ležala i mirovala“, ispričala je. 

Osim bliznakinja Ane i Srne, Željko i Jovana imaju i starijeg sina Kostu, prenosi Super žena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.