Tivat: Službeno vozilo izgorjelo u ranim jutarnjim satima
Foto: Radio Tivat

Istraga u toku

Tivat: Službeno vozilo izgorjelo u ranim jutarnjim satima

U naselju Dumidran u Tivtu u ranim jutarnjim satima izgorio je automobil "golf 6" u dvorištu jedne od kuća u ovom naselju. Nezvanično riječ je o službenom vozilu koji koristi Ivanka Janičić, zamjenica Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore.

Kako prenosi Radio Tivat pripadnici Službe zaštite i spašavanja poziv su primili jutros oko 1sat i 20 minuta i odmah stigli na lice mjesta.

Uspjeli su da brzo ugase vatru, ali je automobil pretrpio značajna oštećenja.

Forenzička istraga treba da utvrdi da li je u pitanju samozapaljenje vozila ili podmetnut požar.

Pored Janičićeve, službeni “golf” koristili su i drugi uposlenici u kancelariji Zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Crne Gore, piše Radio Tivat.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.