Pretresi u Baru: Uhapšene četiri osobe zbog šverca droge

Akcija policije

Pretresi u Baru: Uhapšene četiri osobe zbog šverca droge

Barska policija uhapsila je četiri osobe osumnjičene da su u dužem periodu na području tog grada stavljale u promet marihuanu, kokain, amfetamin i MDMA.

"U današnjoj realizaciji akcije "Pismo" policijski službenici su izvršili pretrese na pet lokacija i tom prilikom lišili slobode četiri lica V.L. (21), Đ.D. (30), N.G. (19) i M.K. (24) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navodi se u saopštenju.

Prilikom pretresa stana koji koriosti V.L. policijski službenici su pronašli i oduzeli jednu pvc kesicu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 6,1 gram, koju je on kada su došli policijski službenici odbacio kroz prozor stana.

“Daljim pretresom je pronađena još jedna  kesica sa marihuanom težine 4,3 grama, novac u iznosu od 260 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojnih droga i digitalnu vagu za precizno mjerenje”,saopštili su iz Uprave policije.

Pretresom stana koji koristi M.K. policijski službenici su pronašli i oduzeli dvije kesice sa marihuanom količine 8,6 grama i jednu cigaretu-džoint.

Policijski službenici su prilikom pretresa stana koji koristi N.G. pronašli i oduzeli pet pištoljskih metaka i dva puščana metka.

“Ova lica su, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu u toku 2017. godine  i u prvom dijelu 2018. godine na području Opštine Bar većem broju lica prodavali opojne droge marihuana, kokain, amfetamin i MDMA. Prilikom preduzimanja policijskih mjera i radnji na ovom predmetu u navedenom vremenskom periodu u 22 navrata su izvršene zaplijenje opojnih droga kod krajnjih kupaca i to 135,35 grama marihuane, 98,950 grama amfetamina, 20,752 MDMA, 2,44 grama kokaina. U jednom slučaju droga je zaplijenjena od strane službenika Uprave carina Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.