Riješite se hemoroida uz pomoć ove jednostavne namirnice
Foto: Ilustracija

Liječenje unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida

Riješite se hemoroida uz pomoć ove jednostavne namirnice

Uz samo jedan sastojak iz kuhinje vašim mukama će doći kraj.

Jabukovo sirće je zaista čudesan sastojak prisutan u gotovo svakom domaćinstvu.

Često se koristi za liječenje mnogih zdravstvenih problema, uključujući hemoroide. Primjena oko zahvaćenih područja ili konzumiranje može donijeti potrebno olakšanje.

Ova metoda se može koristiti za liječenje i unutrašnjih i spoljnih hemoroida, kao i kod krvarenja hemoroida. 

JabukovoSirceZaMrsavljenje

Foto: Ilustracija

Natopite vatu u sirće i nanesite na spoljne hemoroide, pa držite pola sata. Ponovite postupak dva puta dnevno.

Zaleđeno jabukovo sirće je odlično za liječenje unutrašnjih hemoroida. Zamrznite sirće u obliku metka i ubacite ga u anus (slično kao čepiće), prenosi Alo.

Nevjerovatni tretman sa sirćetom će dati rezultate u samo jednom danu. Međutim, budite svjesni da bi trebalo da jedete samo mekanu hranu tri dana nakon tretmana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.