Kod Pljevljaka pronađena marihuna, spid, oružje i municija(FOTO)
Foto: Uprava policije

Osumnjičeni lišen slobode

Kod Pljevljaka pronađena marihuna, spid, oružje i municija(FOTO)

Pretresima policije na jednoj lokaciji u Pljevljima pronađena je i oduzeta marihuanu, spid, oružje, municija i ostali predmeti. Osumnjičeni je lišen slobode.

Naime, službenici Odsjeka i CB Pljevlja su, 11.aprila oko 14 sati i 40 minuta, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Pljevljima, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.T. (26) iz Pljevalja.

"Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli četiri pvc pakovanja u kojima se nalazilo više manjih zamotuljaka sa sadržajem biljne materija tamnozelene za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 98,4 grama, dva pvc pakovanja u kojima se nalazila praškasta materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga spid težine 98,1 gram, 51 komad tableta tramadol, dva komada tableta ksalol, jednu tableta dijazepam kao i digitalnu vagu za precizno mjerenje", saopšteno je iz Uprave policije.

pvorujeidroga1

Foto: Uprava policije

Takođe prilikom pretesa navedene lokacije, pronađeno je: puška M-48, vazdušna puška CZ, M-56, malokalibarska municija, 19 komada, municija raznog kalibra, 66 komada, patroni lovačke puške, 13 komada, i ambalaža sa kuglicama i kapislama, gumena palica, dvije drvene palice ručne izrade, dva dvogleda i više predmeta za koje će se u narednom periodu izvršiti provjere i ustanoviti da li potiču iz krivičnog djela krađa.

Pronađena opojna droga, oružje i ostali predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu  Bijelom Polju koji je naložio da se M.T. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih materija.

"Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima naložio je da mu se predmet  vezan za oružje dostavi na ocjenu i da će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela", kazali su iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.