Ovaj znak Zodijaka spolja djeluje hladno, a u stvari pršti emocijama
Foto: Ilustracija

Potreban im osjećaj povjerenja i sigurnosti

Ovaj znak Zodijaka spolja djeluje hladno, a u stvari pršti emocijama

I dok je poznato da su Rakovi osjetljivi i rezervisani, Škorpije tajanstvene, a Lavovi ponosni i najglasniji u društvu, ovaj znak spolja djeluje izrazito hladno, a zapravo pršti emocijama.

Riječ je o Djevicama koje najčešće od svih drugih znakova zodijaka odaju potpuno pogrešan utisak. 

Djevice ne vole da pokazuju svoje emocije, iako su jako nježne i osjetljive, ali uvijek daju sve od sebe kako bi kontrolisale osjećanja. 

Zapravo ih toliko potiskuju da s vremenom, kada više ne mogu u sebi zadržati bujicu nakupljenih osjećanja, "puknu". 

Baš zato Djevicama je bitno pružiti osjećaj sigurnosti i povjerenja, kako bi mogle s vama slobodno pričati o svojim osjećanjima, prenosi Astro zabava.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.