Dedeić: Za integraciju sa Ruskom Federacijom, za obnovu zajedničke države sa Srbijom! (FOTO)
Foto: Srpska koalicija

Srpska koalicija u Bijelom Polju

Dedeić: Za integraciju sa Ruskom Federacijom, za obnovu zajedničke države sa Srbijom! (FOTO)

Na predizbornoj konvenciji predsjedničkog kandidata Srpske koalicije Dobrila Dedeića u Bijelom Polju poručeno je da će taj savez poništiti ulazak Crne Gore u NATO pakt.

"Čast mi je što sam dobio priliku da predstavljam srpski narod, onaj nepokoreni dio koji se protivi Đukanovićevoj građanskoj Crnoj Gori, koja je u suštini tvorevina crnogorskih nacionalista. Kandidat sam koji antisistemski djeluje u odnosu na mafijaški režim u Crnoj Gori  čiji je cilj da uništi srpski narod. Ne može se krečiti fasada takozvane građanske Crne Gore, nego se treba boriti za prava Srba. Moramo sve uraditi suprotno od onoga što radi Đukanović, onda neće biti greške, kazao je Dedeić.

Lako je – kada je Đukanović za građansku državu, mi smo za državu naroda, a s obzirom da je on rušio Saveznu Republiku Jugoslaviju, mi moramo da obnovimo državno jedinstvo Srbije i Crne Gore", saopštio je  predsjednički kandidat Srpske koalicije Dobrilo Dedeić.

Foto: Srpska koalicija

Kako  navodi,ako je Đukanović uveo Crnu Goru u NATO, Srpska koalicija mora da je izvede iz okupacije. Ako se Đukanović zalaže za Crnu Gori u Evropskoj uniji, Srpska koalicija će reći da je protiv Evrope, ali i precizno saopštiti da EU ne donosi Crnoj Gori vladavinu prava, civilizacijske standard, niti demokratiju, već diktaturu Mila Đukanovića.

Navode da žele da se izbore za svoja prava, na čemu danas, makar u diplomatskoj ravni, insistiraju i Rusija i Zapad, i svaka strana svijeta. Jer, kako navode, Srba ima svuda, u svakoj većoj državi sa globalnim značajem, ali smatraju da se Rusija pokazala kao jedini prijatelj srpskog naroda. I zato budućnost srpskog naroda, kako smatraju, mora da bude vezana za Rusiju i Srbiju. Za vlast u Moskvi i za patriotski Beograd. 

Foto: Srpska koalicija

On je podsjetio kako je Zapad pakovao Račak da bi bombardovao SRJ, te da je ‘’namjestio’’ Markale da bi ubijali Srbe u Republici Srpskoj.

"Danas kuvaju na Kosovu, identično kako su uradili prije par dana u Siriji, da bi uništavali državu Srbiju. Zato – štitimo svoj državni prostor i čuvajmo svoje nacionalne interese. Crna Gora se pokazala kao nefunkcionalna država koja krši naša prava.

Ne treba da učestvujemo u unutarcrnogorskim obračunima i da budemo topovsko političko meso u obračunu jednog crnogorskog klana sa drugim. Mi nemamo ništa protiv Crnogoraca, Hrvata, Muslimana, Bošnjaka, Albanaca, Roma, ali prije i iznad svega moramo da se izborimo za svoja prava. Glas za jedinog srpskog kandidata na izborima je glas za izlazak iz NATO-a, za integraciju sa Ruskom Federacijom, za obnovu zajedničke države sa Srbijom", poručio je Dedeić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.