Pao helikopter u Rusiji, šest osoba poginulo
Ilustracija

Pao helikopter u Rusiji, šest osoba poginulo

Šest osoba je poginulo kada je helikopter Mi-8 pao u Habarovsku, na ruskom Dalekom istoku, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

Nesreća se dogodila u 11.15 po lokalnom vremenu (3.30 po srednjeevropskom), a kako se navodi, poginuli su bili članovi posade, prenosi Tas s.

Prilikom pada izbio je požar.

Helikopter Mi-8 je pripadao avio-kompaniji "Vostok".

"Samo možemo da kažemo da se raspao na komade", rekao je predstavnik ruskog Ministarstva za vanredne situacije.

Istražni komitet Rusije saopštio je da je helikopter vršio probni let i u njemu se nalazila samo posada. U vezi sa ovim slučajem pokrenuta je istraga, a zvaničnici su naveli da postoje tri verzije nesreće - vremenski uslovi, tehnički kvar ili greška pilota.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.