Karta koju izaberete nosi predivnu poruku za vas

Karta koju izaberete nosi predivnu poruku za vas

Dobro pogledajte karte i ona koju odaberete može da vam otkrije šta vas čeka.

1. Možete to učiniti, samo budite strpljivi

Ova karta dolazi u vaš život da vam kaže da se predivne stvari događaju.Vjerovatno imate mnogo pitanja: šta učiniti, šta odlučiti, kuda da krenete. Iako poneka izgubite vjeru, važno je da shvatite da će jedan dan, vrlo brzo, sve imati smisla, da će sve što se mora dogoditi, naravno, u pravo vrijeme i zbog najboljih razloga. Svaka situacija koju imate ima svrhu u vašem životu. Iz tog razloga, budite strpljivi, ispunite se optimizmom, svakodnevno radite s ljubavlju i nastavite da napredujete na putu svojih snova.

2. Mir koji tražite uskoro će stići

Ova karta dolazi u vaš život kako bi vas podsjetila da svaka situacija koja se javlja i da svaka situacija koju ste iskusili ima svrhu u vašem životu. Važno je ostati snažan, vjerujući da Bog uvijek hoda vašom stranom. Prolazite kroz sredinu oluje, ali to ne znači da ne idete prema suncu. Stoga danas, s puno ljubavi i vjere, otovrite ruke, zatvorite oči, duboko dišite i radite: Znam da je svaki događaj u mom životu dio vašeg plana, samo mi daj svoj mir i pomozi mi da procvjetam snagom svoju beskonačnu ljubav.

3. Vaši snovi će postati stvarnost

Divno je imati lijep um koji sanja, mašta, projektuje.No čak i divnije od sanjanja je imati hrabrost pretvoriti snove u stvarnost, jer san bez akcije je samo iluzija.Vrijeme je da se podignete, analizirate vaše mogućnosti i počnete poduzimati korake kako biste ispunili svoje želje.Ako ste imali sposobnost da to sanjate, zasigurno imate sposobnost da to postignete, malo više discipline i ustrajnosti učinit će razliku.Ako date sve od sebe, život će vam vratiti 10 puta bolje, jer Bog vam obećava da žanjete ono što se posijali.

4. Univerzum se zalaže za vaše snove

Kada ste posvećeni svojim snovima, Bog pokreće svemir kako bi počeo raditi u vašu korist i na prekrasan i gotovo neobjašnjiv način na koji se ljudi, sredstva i situacije počinju pojavljivati kako bi vas približili mjestu gjde želite biti.Ali to nije površna obaveza, morate svoje tijelo i dušu obvezati sa svime što imate : uzmite si vremena, uvijek dajte najbolje od sebe i kada vas niko ne posmatra, budite ljubazni i pouzdajte se u dobrotu života.

Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.