Konzumirajte ovo voće za bujniji dekolte
ilustracija, foto:Thinkstock

Konzumirajte ovo voće za bujniji dekolte

Da, moguće je da ishranom poboljšate izgled svog dekoltea. Čuda, ipak, nisu moguća, ali možete da zategnete kožu i pospješite stvaranje zategnutog efekta, čime ćete sigurno podići i svoje samopouzdanje.

Naime, jedno tropsko voće može dosta da pomogne. 

ananasfrape

Veće grudi možete imati ukoliko konzumirate slatku tropsku voćku koja sadrži dosta vitamina C i mangana, a to je ananas. 

Takođe, izbjeći ćete nadimanje uvodeći ananas u svoju ishranu. 

Ovo tropsko voće bogato je enzimom bromelainom. Bromelain pomaže da se razgradi protein i olakšava varenje, pomažući kod nadimanja. 

Ovaj sastojak iz ananasa brzo i djelotvorno smanjuje i bolove. 

Mišljenje naučnika je da bromelin razgrađuje proteine u krvi, te na taj način smanjuje upale koje izazivaju bol. 

Istovremeno, štiti zglobove od slobodnih radikala. Doza od 200 do 400 miligrama dovoljna je da eliminiše postojeći bol.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.