WhatsApp donosi nove opcije: Pazite da se vaše tajne slučajno ne nađu na pogrešnom mjestu
Foto: Ilustracija

Ažuriranje aplikacije

WhatsApp donosi nove opcije: Pazite da se vaše tajne slučajno ne nađu na pogrešnom mjestu

WhatsApp planira da uvede opciju koja bi mnoge mogla da postidi.

Novo ažuriranje ove aplikacije donijeće opciju koja bi mogla da snima vaše tajne i šalje ih vašim prijateljima. 

Iako već postoji fukncija za snimanje glasovnih poruka, ažuriranje ove opcije donosi mogućnost da snimite glasovnu poruku iako ne držite prstom na "dugme“. 

Zbog toga postoji mogućnost da slučajno pokrenete "zaključani zapis“ i pošaljete prijatelju, a da ni ne obratite pažnju. Vodite računa da vaš telefon bude zaključan i izbjegnite mogućnost da se slučajno otključa u vašem džepu, prenosi B92. 

Korisnici Apple uređaja već imaju ovu opciju na WhatsAppu, a uskoro bi trebalo da stigne i na ostale mobilne telefone.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.