I zvanično palo pomirenje: Karleuša gost na koncertu Dare Bubamare
Foto:Facebook

I zvanično palo pomirenje: Karleuša gost na koncertu Dare Bubamare

Pjevačica Jelena Karleuša je za “Alo!” i zvanično potvrdila da će se 21. aprila pojaviti kao gost na koncertu Dare Bubamare u Štark areni.

- Biću gost na spektaklu godine naše velike zvijezde i jako sam uzbuđena zbog toga. Dara će za razliku od mnogih pjevačica izdvojiti mnogo novca za koncert i sigurna sam da će publika biti zadovoljna.Biće to veliki šou sa mnogo vizuelnih efekata i drago mi je što je Dara shvatila da publici treba da pruži mnogo više od muzike - rekla je Karleuša.

Zajedničkom fotografijom sa koleginicom se pohvalila i na društvenim mrežama na veliko iznenađenje pratilaca. U komentarima fanovi se pitaju "otkud sad Dara od Radojke, navode da očekuju duet ali i konstatuju da im je sad duša na mjestu".

30530526101565308167862828919801798458343424n1

Foto:Facebook

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.