Bojanić: Ulcinjanima vratiti maslinjake i obnoviti Solanu
Bojanić posjetio Solanu i Valdanos

Bojanić: Ulcinjanima vratiti maslinjake i obnoviti Solanu

Predsjednički kandidat Mladen Bojanić posjetio je danas najjužniji grad Crne Gore gdje je zajedno sa građanima Ulcinja posjetio Solanu i Valdanos.

Bojanić je u razgovoru sa mještanima ovog grada kazao da će se kada postane predsjednik boriti da građani Ulcinja ostvare pravo povraćaja svojih maslinjaka i  zemlje koja im je bespravno oduzeta.

"Solanu treba otrgnuti iz ruku tajkuna i ponovo je vratiti u funkciju. Jedino ponovno otvaranje fabrike donosi mogućnost da očuvamo biodiverzitet u našoj državi", rekao je Bojanić.

"Kao predsjednik boriću se protiv nepravdi učinjenih građanima Crne Gore, ali ću se isto tako boriti i protiv nepravednih i štetnih privatizacija", naglasio je Bojanić

"Odnos vlasti prema stanovnicima Ulcinja, kao i u ostalom i prema svim manjinama u Crnoj Gori je poražavajući ako imamo u vidu da godinama ne mogu ostvariti svoja prava i puni ekonomski potencijal", kazao je Bojanić.

007

Bojanić je kazao i da nije riješeno pitanje Morskog dobra, obrazovanja na manjinskim jezicima,  zastupljenosti u državnoj upravi I pitanje emigracije koja je ogromna na ovom području.

Bojanić je kazao i da je razvojni potencijal Ulcinja nevjerovatan i da je veliki paradoks što je Ulcinj sa toliko resursa sa kojima raspolaže najsiromašnija opština na primorju.

"Ulcinj vidim kao lokomotivu razvoja turizma i grad koji će postati regionalni centar za posjetioce iz inostranstva", kazao je Bojanić.

 "To moramo promijeniti zajedno", naglasio je Bojanić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.