Ukoliko imate neku od ovih frizura sigurno  izgledate starije
Foto: Ilustracija

Kosa- ono što vas definiše

Ukoliko imate neku od ovih frizura sigurno izgledate starije

Kosa je ono što vas definiše i neke frizure učiniće da djelujete mlađe, a neke da ste starije samo zbog kose koju imate.

Preduga kosa 

Žene se ne šišaju dovoljno često i redovno, a kosa izgleda neuporedivo bolje kada je kraća. Ako imate ekstremno dugu kosu, posjeta frizeru je potrebna jednom nedjeljno. 

Pramenovi 

Staromodni način šišanja, pretjerivanje s lakom za kosu, loši pramenovi - sve to dodaje vašem licu godine. 

Izbledjela boja 

Održavanje je zahtjevno, ali i nužno, jer niko ne izgleda dobro s kosom bez sjaja i boje s vidljivim izrastkom. Ako ne stignete kod frizera dovoljno često, premosti razmak između bojanja prelivom ili sličnim preparatom koji možeš da naneseš kod kuće. 

Sprženi vrhovi 

Uvijek ćete bolje izgledati sa urednim vrhovima. Čak i kad vam ne treba šišanje, stavite makar masku da ojačate krajeve, prenosi Super žena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.