Na granici između Turske i Bugarske uhapšen Podgoričanin
Ilustracija

Zbog heroina

Na granici između Turske i Bugarske uhapšen Podgoričanin

Podgoričanin M.P. (42) uhapšen je u blizini granice između Turske i Bugarske zbog sumnje da je pokušao da prokrijumčari heroin. On je uhapšen nakon rutinske kontrole saobraćajne policije, kojaga je zaustavila na autoputu.

Pošto je ponašanje M.P. koji je upravljao hladnjačom inostranih registarskih tablica bilo sumnjivo, policija je izvršila detaljan pretres njegovog vozila. Među smrznutom piletinom koju je prevozio pronađeno je više manjih pakovanja sumnjive materije.

Kada su policajci otvorili paketiće, utvrdili su da se radi o heroinu i smješi za narkotike, a ukupno je pronađeno oko 12 kilograma opojne droge.

Podgoričanin je u momentu kada ga je zaustavila policija bio sam u vozilu. On je negirao da zna bilo šta o drogi koja je pronađena u njegovoj hladnjači. Tvrdi da mu je neko podmetnuo narkotike.

Policija ispituje da li je M.P. povezan sa nekom organizovanom kriminalnom grupom sa prostora Turske ili Bugarske. Zbog toga što je strani državljanin, on je po skraćenom postupku priveden sudiji, koji ga je uputio u zatvor.

Ovo je drugi slučaj u poslednje dvije godine da crnogorski državljani učestvuJu u krijumčarenju većih količina narkotika na teritoriji Bugarske i Turske. U Turskoj su nedavno uhapšena braća E.T. i A.T. iz Rožaja, kod kojih je pronađeno devet i po kilograma heroina, vrijednog preko milion eura. Kako prenose tamošnji mediji, njih dvojica su skoro deset kilograma droge oblijepili oko stomaka i nogu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.