Milačić: Građani da glasaju za suštinske, a ne kozmetičke promjene
Marko Milačić

Milačić: Građani da glasaju za suštinske, a ne kozmetičke promjene

Crnoj Gori su potrebne suštinske promjene, a ne kozmetika. Zato, za razliku od ostalih protivkandidata, želim da ispred nove generacije političara, pozovem građane ove zemlje da pokrenemo suštinske promjene, a ne samo površinske, da se ne bavimo samo posledicama, vać uzrocima. To je obaveza dugoročnih i mudrih državnih politika, poručio je kandidat za predsjednika Crne Gore Marko Milačić.

On smatra da bez zalaganja za velika pitanja, "a jedno od njih je pitanje NATO integracija, bez preispitivanja takvih i sličnih odluka, koja su riješena na manipulatorski način, Crna Gora se neće vratiti sebi i volji većine, već će nastaviti smjerom koji joj je zacrtan na drugim adresama, van naših granica".

"Dva su najveća problema Crne Gore: ekonomska okupacija koja je skopčana sa tri decenije nesmjenjivom vlašću i okupacija duhovnosti što se ogleda u stvaranju alternativnih institucija – crkve, jezika, proganjanju pisma... Oba ova pogubna procesa uništavaju običnog čovjeka i u narednom period daću sve od sebe da podignemo ekonomiju, ali i prekinemo razdor unutar jednog istog, pravoslavnog naroda, koji se planski melje. Dakle: odbraniti i Njegoša, i novčanik, zaštititi Marka Miljanova i budžet, Mojsija Zečevića i sumnjive privatizacije", kazao je Milačić.

On je pozvao sve građane, "a naročito one čija su prava najugroženija, Srbe, da glasaju za suštinske promjene za koje se zalaže, za one promjene koje se ne tiču samo posledica i površine, već, uporedo, i onih tema koje se sistematski guraju pod tepih, a tiču se najdubljih potreba u oblasti duhovnosti i istinskog bića ove zemlje".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.