Novi požar u Trampovoj kuli, jedna osoba stradala
Foto:CNN

Njujork

Novi požar u Trampovoj kuli, jedna osoba stradala

U Trampovoj kuli u Njujorku izbio je požar, a jedna osoba je stradala, javljaju agencije. Požar je izbio na 50. spratu te zgrade.

Vatrogasna služba tog grada navela je da širenje vatre zaustavljeno na 50. spratu. 

Na mjesto događaja upućeno je oko 200 vatrogasaca koji su uspjeli za kratko vrijeme požar staviti pod kontrolu.

Njujorška policija je saopštila kako je 67-godišnja osoba izvučena iz vatrene stihije prevezena u bolnicu, ali da je preminula uprkos naporima ljekara, prenosi Anadolija

Vatrogasna brigada Njujorka saopštila je kako su lakše povrijeđena četiri vatrogasca.

Predsjednik SAD Donald Tramp u vrijeme požara nalazio se u Vašingtonu, prenose mediji.

U Trampovoj kuli u Njujorku izbio je požar i u januaru, a tada su dvije osobe povrijeđene.

Tramp je na tviteru napisao da je vatra zaustavljena jer je zgrada "dobro izgrađena" i zahvalio je vatrogascima na "odlično obavljenom poslu". 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.